COVID-19: Boek een afspraak

Gouden munten kopen aan de beste prijs

Gouden munten kopen aan de beste prijs? Dat kan u makkelijk en snel bij de webshop van The House. Kies het gewenste gewicht en bekijk onze waardevolle selectie van beleggingsmunten.

Doe uw voordeel en kies voor een transparante investering in goud. Van bestelling, over verwerking, tot afhandeling. Bij The House kunt u een aankoop doen in vertrouwen. De verzending van uw pakket is immers 100% verzekerd, zowel via UPS als via privé-koerier. Kiest u voor privé-koerier, dan kunt u zelf de tijdstip en datum van de levering kiezen.

U wilt bullion coins kopen en deze toch graag eerst eens fysiek komen bekijken? Dat kan uiteraard in 1 van onze 3 winkels. Veilig en disceet.

De online verkoop valt samen met de opening van de goudmarkten. Namenlijk tijdens werkdagen tussen 9u en 17u.

10 Roebel gouden munt 'Chervonetz'

De 10 Roebel Chervonets is een gouden munt van Rusland en de Sovjet Unie. Deze munten werden geslagen in de Koude Oorlog. 

Prijs: €440,75

Heavy Metal: Alles wat je moet weten over beleggen in goud

Een jaar na het verschijnen van zijn eerste boek “God dobbelt niet op de beurs – Beter beleggen voor een beter leven”, dat inmiddels aan zijn vierde druk toe is, stelt Jan Longeval zijn nieuwe boek voor: Heavy Metal – Alles wat je moet weten over beleggen in goud.

Jan Van Cutsem, eigenaar van The House Gold & Silver, vond het bijzonder fijn dat hij zijn zijn kennis over beleggen in goud delen met Jan Longeval.
“Als zaakvoerder van The House kom ik dagelijks in contact met mensen die de waarde van deze langetermijninvestering begrijpen. Goud verdient een rechtmatige plaats in elke portefeuille. Het vormt een veilige haven, een stabiele tegenhanger voor andere beleggingen, een bescherming tegen inflatie en financiële crisissen. Ik zal mijn klanten met plezier dit naslagwerk aanraden!”


Prijs: €28,50

Objects of War: Currency in a Time of Conflict

Dr. Kevin Clancy, directeur van the Royal Mint en president van de British Numismatics Society heeft een boek uitgebracht 'Objects of War: Currency in a Time of Conflict'. Dit boek biedt op een laagdrempelig manier een aantal van de belangrijkste thema's aan bod die geld en oorlog hebben gedefinieerd.
Prijs: €31,95

20 lire Marengo gouden munt

Met deze gouden munt van 20 lire uit Italië koopt u een historische interessante munt. Bij The House verkrijgbaar aan de scherpste prijs!

Prijs: €301,75

20$ Liberty USA

Binnenkort meer informatie.

Prijs: €1 522,00

Krugerrand Gouden munt 1 oz

De Krugerrand heeft een gehalte van 22 karaat (Kt.), en bestaat dus niet uit puur goud. Bij deze munt heeft men koper bijgevoegd, om de munt sterker te maken. Daardoor heeft hij een meer oranje kleur dan de Maple Leaf.

Prijs: €1 520,00

Gouden 100 Corona munt - 1915

Op de voorzijde van de munt staat een portret van Franz Joseph I, de Oostenrijkse keizer 1915. Op de achterzijde van de munt staat het wapen van Oostenrijk met daarnaast een dubbele adelaar met een kroon. Dit mooie muntstuk is niet vaak in voorraad.

Prijs: €1 590,00

20 Fr gouden Leopold I

De 20 Frank Leopold I is een interessante beleggingsmunt. Deze gouden munt is eerder zeldzaam en moeilijk te verkrijgen. 

Prijs: €337,00

5 gulden gouden munt

Originele Nederlandse gouden 5 Gulden. De 5 Gulden munt heeft een zuiverheid van 90% puur goud

Prijs: €161,50

50 ECU gouden munt

Op de voorzijde van deze Belgische munt ziet u Keizer Karel en op de achterzijde staan 12 sterren met daarin de benaming van het muntstuk "50 Ecu". Het opschrift is in de drie talen die in België worden gesproken: België – Belgique – Belgien.

Prijs: €747,00

10 Gulden Wilhelmina 1897 - 'lang haar'

De 10 Gulden Wilhemina 'lang haar' munt heeft een zuiverheid van 90% puur goud.

Prijs: €306,00

10 Fr Vreneli gouden munt

Zwitsers, historisch en waardevol. Zo kan je deze interessante munt in 3 woorden omschrijven. Met de 10 Fr Vreneli kan je voor een relatief laag bedrag een 90% zuivere gouden munt in huis halen.

Prijs: €154,50

Alle vermelde prijzen bevatten reeds de premie. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt.
Op goud betaalt u 0% BTW.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

Door een deel van de portefuille in goud te beleggen, vormt zich een sterke fundering die de waarde van uw portefuille gegarandeerd verstevigt.

In dit opzicht vinden vele adviseurs een goudbelegging nuttig binnen de context van een goed gespreide beleggingsportefeuille die meestal alleen uit aandelen en obligaties bestaat. Niet zozeer om er supersnel een superhoog rendement van te halen, maar veeleer als een soort verzekering tegen economisch onheil, zoals de schuldencrisis en de zwakke macro-economische toestand van vandaag.

Heeft u vragen over het aankopen van goud? Meer informatie vindt bij onze 'klantenservice'-pagina's, Maar uiteraard kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren met uw vraag of langskomen in 1 van onze winkels.