COVID-19: Boek een afspraak

Over ons

The House opent elke dag zijn deuren voor betrouwbaar beleggen in vaste waarden. Onze jarenlange ervaring en onberispelijke reputatie staan ten dienste van iedereen die zijn vermogen wil vrijwaren. Edelmetaal blijft veilig, vast, tastbaar en betrouwbaar: een onmisbare gouden fundering in elke beleggingsportefeuille.

Goud betekent transparantie en vertrouwen.

Bij The House kiezen we duidelijk voor vertrouwen en transparantie als vaste waarden in ons beleid. Daarom geloven we zo sterk in het edele product dat dagelijks door onze handen gaat: goud. Goud is al eeuwen een betaalmiddel ‘van mens tot mens’, goud staat al sinds mensenheugenis synoniem voor vertrouwen, goud bevordert duidelijkheid en transparantie in geldzaken.

Groot en globaal staan niet meer garant voor efficiënt en betrouwbaar. Daarom gelooft The House in ondernemen op mensenmaat. Beleggen in edelmetaal is voor ons een zaak tussen mensen.

Koop fysiek goud.

U hebt het goud in eigen bezit en bent niet afhankelijk van een financiële partij met wie u het risico loopt dat ze haar verplichtingen niet zou nakomen. De gemakkelijkste manier om in goud te beleggen is goud in fysieke vorm aankopen, dus gouden munten of goudstaven. Dat is de meest zuivere vorm van goudbelegging die voor iedereen toegankelijk is.

Jan Van Cutsem, stichter en bezieler van The House, geniet al meer dan 20 jaar een onberispelijke reputatie als handelaar in goud en expert in gouden munten. Het spreekwoord zegt dat ‘vertrouwen te voet komt en te paard gaat’. Daarom zijn voor hem en voor zijn team betrouwbaarheid en stiptheid in zaken een absolute voorwaarde. Bovendien wenst hij met de komst van zijn dochters in het bedrijf de band van vertrouwen tussen hem en de markt nog te versterken.The House, a family affair!

The House - uw gouden fundering